Ενεχυροδανειστήριο – Αγορά Χρυσού Ηράκλειο Κρήτης

Αγορά Χρυσού - Κοσμήματα - Πέτρες - Ρολόγια - Ενεχυροδανειστήριο Ηράκλειο

Νέα από το Blog

Ένα Ρολόι πίνακας αξίας 900.000€

Ένα Ρολόι πίνακας αξίας 900.000€

Ένα εξαιρετικά λεπτό, σπάνιο και μοναδικό χρυσό18 καρατίων αυτόματο ρολόι χειρός που κατασκευάστηκε το 1949.

"Με αυτόματο μηχανισμό, καντράν με σμάλτο cloisonné που απεικονίζει μια φάλαινα και μια φρεγάτα σε πλήρη πλεύση μέσα από θυελλώδεις θάλασσες, εφαρμοσμένα με χρυσά αστέρια για αριθμούς, χρυσή κορώνα Rolex στη θέση 6 στο καντράν, σε κάσα με διάμετρο 36 χιλιοστών 18 καρατίων."

Η θεαματική ποιότητα αυτού του ρολογιού είναι δύσκολο να εκφραστεί με λόγια. Το καντράν cloisonne είναι από τον Marguerite Koch, ένας διάσημος καλλιτέχνης από τη Γενεύη, ο οποίος σχεδίαζε και δημιουργούσε τα καντράν για τον Patek Philippe και τον Vacheron Constantin.

Καντράν του Koch

Η τεχνική που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του καντράν είναι πολύ συνεπής με όλα τα άλλα γνωστά καντράν του Koch. Τα χρώματα και οι εξαιρετικές μικροσκοπικές λεπτομέρειες που εμφανίζονται όταν εξετάζονται με μικροσκόπιο είναι συναρπαστικές.

Πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι του ποσού των 900.000 ευρώ

Από τις μικροσκοπικές προδιαγραφές του κόκκινου και του μπλε με τις λεπτές αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου χρώματος, τα χρώματα συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους, δημιουργώντας μια εικόνα τόσο που πνέει και εκπληκτικά όμορφη.

Το συγκεκριμένο ρολόι πουλήθηκε σε δημοπρασία από το γνωστό οίκο Christies έναντι του ποσού των 900.000 ευρώ.

Ενεχυροδανειστήριο Ηράκλειο "Πηγή Χρυσού"

Ασήμι, δείτε live την τιμή του

Παρέχουμε ειδικές τιμές σε επαγγελματίες.